ERC-Avancem-AM fa públic els integrants de la seva candidatura per a les eleccions municipals

La llista està encapçalada per Jordi Ortiz, Marcel·lí Garriga i Sònia Llurba

Foto de la candidatura d'ERC-Avancem-AM (FOTO: ERC RIUDOMS)
Foto de la candidatura d'ERC-Avancem-AM (FOTO: ERC RIUDOMS)
Foto de la candidatura d'ERC-Avancem-AM (FOTO: ERC RIUDOMS)
Foto de la candidatura d'ERC-Avancem-AM (FOTO: ERC RIUDOMS)


Unes 150 persones van omplir aquest divendres la Sala d'Actes de l'Epicentre Gaudí en la presentació de la candidatura d'ERC-Avancem (Espai Socialista)-Acord Municipal. En l'acte es va oficialitzar que Esquerra Repúblicana de Catalunya suma esforços amb el socialisme d'Avancem de cara a les properes eleccions municipals del 24 de maig.

Les setze persones que conformen l'equip de la formació política són, en l'ordre de llista: 1. Jordi Ortiz Boria, 2. Marcel.lí Garriga Masdeu, 3. Sònia Llurba Hernández, 4. Alejandra Pareja Velasco, 5. Santiago Llurba Fortuny, 6. Laura Hernández Asens, 7. Pere Nat Crusells, 8. Pedro Berlanga Cantero, 9. Josepa Mas Pagès, 10. Jaume Escoda Giol, 11. Elisabet Pastor Fernández, 12. María Rosa Mestre Beltri, 13. Francesc Xavier Làzaro Alhambra. Com a suplents, són 1. Ester Moreno Naranjo, 2. Carles Fontgivell Dalmau i 3. Antonio Munté Pàmies.

El públic en l'acte de l'Epicentre Gaudí. (FOTO: ERC RIUDOMS)
El públic en l'acte de l'Epicentre Gaudí. (FOTO: ERC RIUDOMS)


Lluís Aragonès i Anna Pelaez van ser els encarregats d'obrir l'acte per explicar com els dos partits, ERC i Avancem Espai Socialista, han sumat esforços per "fer un Riudoms més plural". Seguidament, Francesc Xavier Làzaro actual regidor d'ERC-Acord Municipal, va detallar la feina realitzada aquests darrers 4 anys a l'Ajuntament i, també, per extensió dels darrers dotze anys que porta formant part del consistori municipal.

El següent en parlar va ser Marcel·lí Garriga, actual regidor del PSC-PM, que va compartir la seva visió sobre com l'actual Ajuntament menysprea a l'oposició i a moltes entitats de la vila. Va tancar l'acte l'alcaldable Jordi Ortiz, que va parlar dels valors personals i col·lectius de la candidatura: "som gent que treballem des de les entitats, formiguetes, pencaires, que preferim no sortir a la foto. Gent honesta, amb cap altra propòsit que el de servir a la gent. Gent preparada amb un discurs propi, on tothom opina i es sent recolzat pel col.lectiu".

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.