Enric Jódar renuncia al càrrec de regidor a l'Ajuntament

Marta Bigas Venturas és qui assumeix el càrrec com a regidora per la resta de mandat, que acabarà el mes de maig de 2023

Enric Jódar en una fotografia d'arxiu de L'Om
Enric Jódar en una fotografia d'arxiu de L'Om

Enric Jódar, de la CUP Riudoms, va anunciar el passat 6 de setembre que renunciava al càrrec de regidor a l'Ajuntament. Qui va ser el cap de llista de la CUP en les passades eleccions deixa el càrrec per "esgotament a nivell individual i la necessitat d'un canvi d'etapa personal". Jódar acumula nou anys de militància activa a la CUP, tres dels quals com a regidor a l'Ajuntament.

Jódar va compartir la seva decisió amb l’assemblea de la CUP a principis d'any. Des de la formació asseguren que s’han aprofitat els darrers mesos per preparar el relleu institucional. Marta Bigas Venturas és qui assumeix el càrrec com a regidora per la resta de mandat.

En el ple del 29 de setembre, Enric Jódar va formalitzar la seva renúncia. En la seva última intervenció al plenari, va explicar que ha estat una legislatura exigent, degut a l'augment de competència entre les diferents forces polítiques, especialment en la vessant comunicativa. També un mandat atípic, marcat inevitablement per la pandèmia de la Covid. Com a exercici de transparència, també va explicar que en aquests més de tres anys com a regidor ha percebut 8.820 euros que ha donat íntegrament a l'organització, com van fer els anteriors regidors de la CUP.

Finalment, Jódar va voler agrair a l'assemblea la confiança i el respecte per la seva decisió, a les persones que van votar el projecte de la CUP el 2019, a la Marta Bigas per acceptar el relleu, i a la seva família i amics pel suport rebut.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.