El PSC presenta la seva candidatura a Riudoms

En un acte a la sala d’actes de la Casa de Cultura, els socialistes van presentar les bases de la seva proposta per a les properes eleccions municipals a Riudoms. Hi van participar Rosa Maria Ibarra, diputada al Parlament i cap de llista pel PSC a Valls, i Joan Ruiz, diputat socialista al Congrés.

Elena Domingo

Periodista

Assistents a l’acte a la Sala de Cultura (FOTO: Elena Domingo)
Assistents a l’acte a la Sala de Cultura (FOTO: Elena Domingo)

Els socialistes van definir l’acte com a “especial”, ja que recuperen la candidatura que havien perdut a Riudoms, i van assegurar que se senten “il·lusionats”. Joan Ruiz, diputat socialista al Congrés, va voler agrair especialment a les persones que han defensat el partit i les idees socialistes “en els temps difícils” que ha passat la formació, i va destacar que aquesta està sent una campanya electoral llarga, que va començar amb les eleccions del 28 d’abril i que continuarà fins al 26 de maig, quan hi haurà “una segona volta”. També va destacar que 479 persones van votar el Partit Socialista a Riudoms a les eleccions generals, i que es presenten perquè aquesta part de la població “es torni a sentir representada”. També per canviar el color polític a Riudoms, “per evitar que la dreta nacionalista continuï al govern” com han fet en els últims 40 anys. Ruiz també va parlar de la necessitat de fer un  poble per a tots, de posar l’èmfasi en els temes socials i de construir una societat on independentment de l’edat, de la família de procedència o de les capacitats, tothom pugui “viure en dignitat i ser feliç”.

El diputat socialista al Congrés també va fer una crida a preservar la conviència. “Les places, els carrers… son de tots, no només d’ells”, va afirmar. També va parlar del cap de llista a Riudoms, el Jose Manuel Hernández, a qui va definir com una persona “modesta, de família humil, que sap escoltar, i que està disposat a fer de Riudoms el millor lloc on viure”.

Rosa Maria Ibarra, diputada al Parlament de Catalunya i alcaldable pel PSC a Valls, va assegurar que el seu partit serà “decisiu” a Riudoms. Va destacar també que el 28 d’abril hi va haver 479 persones que van votar una opció diferent. “Els nostres candidats no parlen de banderes ni de colors, sinó de respecte. Això és el que representa el Jose”, va afirmar.

“Per un Riudoms on tothom sigui igual”

Finalment, va ser el torn del cap de llista del PSC a Riudoms, que va destacar la importància que el partit torni a tenir veu al poble. Jose Manuel Hernández va explicar que els socialistes volen un Riudoms “on tothom sigui igual”, i va definir el seu projecte com a “obert, jove, fort, dinàmic, amb ganes de treballar perque sigui un poble per a tots”. Hernández va acabar la seva intervenció destacant el lema de la formació al poble: “És el moment del canvi a Riudoms”.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.