El Ple Municipal mostra el seu suport a la consulta

Avui, 22 de setembre de 2014, s'ha celebrat al Saló de Plens de l'Ajuntament de Riudoms un Ple Municipal extraordinari per aprovar la moció en suport de la propera consulta del 9 de novembre.

Jesús Torres

Vitivinicultor

El Ple Municipal extraordinari (FOTO: Jesús Torres)
El Ple Municipal extraordinari (FOTO: Jesús Torres)
La moció, impulsada per l'Associació de Municipis per la Independència i l'Associació Catalana de Municipis, ha estat aprovada al Ple Extraordinari on únicament s'ha tractat aquest punt. Ha estat aprovada amb el vot unànime de totes les forces polítiques de l'Ajuntament de Riudoms (CiU, ERC i PSC). Els portaveus dels diferents grups municipals han repassat en les seves intervencions l'evolució de l'independentisme a Riudoms: el referèndum de Riudoms Decideix, la creació de Riudoms per la Independència, les diverses mocions que ha aprovat l'Ajuntament de Riudoms, la participació en les darreres diades de l'11 de setembre, la signatura del Compromís de Riudoms, etc. L'Alcalde de Riudoms Josep M Cruset també ha explicat que s'han recollit fins a 33 adhesions de suport a la Consulta de diferents entitats riudomenques i que està cridat, el proper 4 d'octubre amb la resta d'alcaldes que hagin mostrat suport, a un acte al Palau de la Generalitat.

El Ple Municipal extraordinari (FOTO: Jesús Torres)
El Ple Municipal extraordinari (FOTO: Jesús Torres)


Riudoms per la Independència - Assemblea Nacional Catalana havia fet una crida als riudomencs ha assistir al Ple Municipal mitjançant les xarxes socials. El Saló de Plens de l'Ajuntament ha mostrat una inusual afluència que ha omplert de gom a gom tota la sala. Fins a un centenar de persones s'han concentrat a l'acabament del Ple a la Plaça de l'Om, tot mostrant el suport social a la recent aprovació de la moció.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.