El Ple de juny aprova el pressupost de la nova llar de jubilats

El projecte que adequarà la planta baixa del Casal Riudomenc va ser aprovat per unanimitat i tindrà un cost final de 117.555,88€, més un 21% d'IVA a través d'una modificació de crèdits del pressupost municipal del 2014. En el nou projecte s'inclouen algunes aportacions de l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Riudoms.

Ajuntament de Riudoms (FOTO: Gilbert Molons)
Ajuntament de Riudoms (FOTO: Gilbert Molons)
Ajuntament de Riudoms (FOTO: Gilbert Molons)
Ajuntament de Riudoms (FOTO: Gilbert Molons)


El següent punt del Ple fixava el calendari festiu local 2015 i va ser aprovat per tots els regidors, establint el 25 de juliol (festa major de sant Jaume) i el 23 de novembre (festes del Beat Bonaventura) com a festius.

Després es va votar la única moció de Convergència i Unió referent a la llei Wert en què es rebutjava l'aplicació de la LOMQUE i recolzava la mobilització de SomEscola del 14 de juny. En el temps de preguntes, Esquerra Republicana de Catalunya va proposar que es pengi la nova bandera del poble al costat de la senyera i que es compleixin els acords del 20 de desembre del 2012 en què l'Ajuntament es comprometia a posar cartells a les entrades del poble anunciant que Riudoms està adherit a l'Associació de Municipis per la Independència.

El regidor republicà també va proposar que s'exposi al Butlletí d'Informació Municipal i al web com descarregar­se els rebuts de brossa, aigua i impost de circulació per saber què es liquida, ja que amb la normativa SEPA els rebuts domiciliats al banc, no s'especifica clarament. A més va proposar que s'afegeixi un nou punt als Plens en què el batlle informi dels temes tractats en reunions a altres organismes on assisteix com a alcalde. A més van reclamar que es repari l'asfaltat del carrer Molins Nous i va recordar que el govern municipal no accedeix a cedir un local als grups municipals.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.