El Ple d'avui marcat per la moció de Riudoms per la Independència

Façana de l'Ajuntament de Riudoms (FOTO: Gilbert Molons)
Façana de l'Ajuntament de Riudoms (FOTO: Gilbert Molons)
Segons ha informat la secció territorial de l'Assemblea Nacional Catalana al nostre municipi, al Ple Municipal d'avui es debatrà una moció per declarar Riudoms territori català lliure i sobirà. Aquesta qüestió torna a debatre's després de que en el Ple Municipal passat els dos partits nacionalistes de l'Ajuntament no es possessin d'acord en l'aprovació d'una moció similar.
Façana de l'Ajuntament de Riudoms (FOTO: Gilbert Molons)
Façana de l'Ajuntament de Riudoms (FOTO: Gilbert Molons)


La moció que es votarà fou proposada per Riudoms per la Independència i serà presentada al Ple pel grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya. Els impulsors aspiren que la moció compti, a més a més, amb el suport dels altres grups municipals, Convergència i Unió i el Partit dels Socialistes de Catalunya.

Així doncs Riudoms passarà a formar part del més d'un centenar de municipis que s'han declarat territori català lliure i sobirà. Caldrà veure quina és la posició de les institucions estatals en relació a aquestes declaracions, ja que el municipi gironí de Celrà serà portat davant dels tribunals per l'Estat.

Mobilitzacions a favor de l'escola en català

A la mateix hora del Ple Municipal està prevista una concentració cívica a la plaça de l'Om a favor de l'escola en català, convocada per SOMESCOLA.CAT, membres del sector educatiu riudomenc, Riudoms per la Independència – Assemblea Nacional Catalana i per les Entitats Cíviques i Educatives per l’Escola Catalana, per tal en defensa del nostre sistema educatiu i rebutjar la reforma del ministre Wert.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.