El nou conseller Jordi Turull fa una xerrada pel sí al referèndum

En el marc del cicle de xerrades “Riudoms diu sí” organitzat per Riudoms per la Independència – Assemblea Nacional Catalana, el conseller de presidència va oferir una xerrada al Casal Riudomenc.

Jesús Torres

Vitivinicultor

El nou Conseller de Presidència de la Generalitat, Jordi Turull i Negre, de Parets del Vallès i un dels líders del PDeCat va fer una xerrada a favor de la independència i del referèndum aquest passat dilluns 17 de juliol a la Sala Multiús del Casal Riudomenc. Jordi Turull ha sigut una de les darreres incorporacions del Govern de la Generalitat, ja que aquest passat 14 de juliol va prendre possessió del càrrec, substituint a l’exconsellera Neus Munté. Tot i aquest recent nou càrrec, el mateix conseller va explicar que no podia faltar al compromís amb la xerrada de Riudoms.

L’acte va començar amb la presentació per part de Cristina Montalvo (RxI) i de Sergi Pedret (PDeCat Riudoms) que van agrair la presència del Conseller. Jordi Turull va explicar les novetats en el Govern de la Generalitat, donant importància en que era un pas més del Govern per a tirar endavant el referèndum de l’1 d’octubre. El Conseller va fer incís en que el més important per aquest referèndum és que “els catalans mantinguem l’actitud […], si cadasú va a la seva o caiem en el desànim no ens en sortirem” més enllà dels caràcters tècnics o legals d’aquest esdeveniment electoral. “La feina s’està fent i tot estarà preparat per l’1 d’octubre”, va insistir “tant actes públics com el del Teatre Nacional com actes interns per preparar el referèndum”. Després de la seva exposició, Jordi Turull va contestar preguntes per part del públic.

Aquesta xerrada s’emmarca en el cicle organitzat per Riudoms per la Independència amb els diferents partits polítics amb representació local. La setmana passada va tenir lloc la xerrada amb membres d’ERC, on hi varen participar Ferran Civit (diputat al Parlament de Catalunya), Irene Aragonès (presidenta comarcal) i Josep Rufà (senador d’ERC). El proper dimecres 26 de juliol tindrà lloc la xerrada de la CUP on hi participarà Núria Gibert, representant del secretariat nacional.

 

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.