El Butlletí d'Informació Municipal tornarà a sortir després de mig any

Des del mes de febrer els riudomencs no reben a les seves llars el Butlletí d'Informació Municipal (BIM). Està previst que la publicació torni a aparèixer aquest octubre, però passarà de ser mensual a publicar-se cada dos mesos.

Portada de l'últim BIM publicat (FOTO: Cedida)
Portada de l'últim BIM publicat (FOTO: Cedida)
Portada de l'últim BIM publicat (FOTO: Cedida)
Portada de l'últim BIM publicat (FOTO: Cedida)


L'agost passat es va aprovar la modificació d'alguns punts del reglament de funcionament del BIM, segons ha informat el regidor d'Informació Eudald Salvat. Els canvis fan referència al dia de finalització d'entrega dels articles d'opinió dels Grups Municipals, que passa a ser del dia 20 de cada mes al dia 15 de cada mes parell.

El canvi més important és, però, que el BIM es publicarà cada dos mesos. Segons el regidor, aquesta mesura comportarà que la publicació del BIM sigui més àgil, espaiada i permetrà un estalvi a les arques municipals.

El grup municipal d'ERC, a través del seu portaveu Francesc Xavier Làzaro, retreu al govern municipal que el BIM es deixés de publicar de forma regular una vegada convocades les passades eleccions municipals, tot i que l'ordenança vigent obligava els tres grups municipals (CiU, ERC, PSC) a presentar els seus escrits mensualment. Segons Làzaro, el grup n'ha presentat tres que no han estat publicats.

A més, considera que el BIM no desenvolupa les funcions que li haurien de ser pròpies, perquè al no publicar-se, no s'ha informat de la nova constitució del Ple Municipal, les funcions de cada regidor, el cost de les activitats d'estiu, la liquidació dels comptes de l'any 2010 o el tancament del Centre d'Atenció Primària.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.