La CUP Riudoms anuncia que no es presentarà a les properes eleccions municipals

La formació anticapitalista assegura "que l'assemblea no compta amb els efectius suficients per tirar endavant una nova candidatura".

Un acte de campanya de la CUP Riudoms; concretament, per a les últimes eleccions municipals de 2019
Un acte de campanya de la CUP Riudoms; concretament, per a les últimes eleccions municipals de 2019

La CUP ha anunciat recentment que no concorrerà a les properes eleccions municipals. En un comunicat, la Candidatura d'Unitat Popular a Riudoms ha explicat que s'ha de replantejar el projecte: que la intensa activitat de la política institucional, el dia a dia de les regidores i també la situació generada per la pandèmia han provocat "que l'assemblea no compti amb els efectius suficients per tirar endavant una nova candidatura". També asseguren que no s'entèn el projecte de la CUP "sense la força, les opinions i el bagatge d'una assemblea forta al darrere".

L'assemblea no compta amb els efectius suficients per tirar endavant una nova candidatura.

La CUP també ha explicat que en aquest mandat Junts i ERC han centrat molts esforços "en fer política a través de les xarxes socials, per tal de guanyar la batalla mediàtica, sense que això aporti actuacions reals per solucionar alguns dels problemes del municipi". Des de la formació anticapitalista asseguren que han intentat "no entrar en aquest joc", però que possiblement degut a això les seves propostes i actuacions no han estat tan visibles per la població.

Tot i la renúncia a presentar-se a les properes eleccions, la CUP assegura que el projecte no s'atura, i que volen recuperar l'esperit de l'assemblea "per si s'escau, retornar-hi amb més força" més endavant. També destaquen que han aconseguit moltes fites durant aquest temps a l'Ajuntament, des del 2015, quan van obtenir representació per primera vegada.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.