Cruset guanya les primàries i serà el cap de llista de Junts del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès al Congrés dels Diputats

El candidat ha obtingut el suport del 75,3% dels afiliats que han votat

Josep Maria Cruset
Josep Maria Cruset

L'ex alcalde de Riudoms Josep Maria Cruset ha estat escollit com a cap de llista de Junts per Catalunya al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès per a les eleccions del 23 de juliol al Congrés dels Diputats, després de rebre l’aval del 75,3% dels afiliats del partit que han participat a les primàries que es van celebrar ahir divendres 9 a través d’una votació telemàtica. L’altre aspirant, Hèctor Lòpez Bofill, ha obtingut el suport del 24,8%.

Després de conèixer els resultats, Cruset ha agraït la confiança rebuda per part de les bases de Junts per Catalunya. “És una motivació afegida haver rebut els vots de tants i tants afiliats. A partir d’avui mateix, dedicaré tots els esforços a treballar per representar i per convèncer als més de 800.000 ciutadans de les nostres comarques sobre el nostre projecte per defensar el sud de Catalunya, el país i la democràcia”, ha remarcat.

El cap de llista ha destacat la intensitat d'aquesta breu campanya de primàries, on ha tingut l'oportunitat de visitar les 10 comarques del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès. «Posarem tots els esforços i treballarem de valent per arribar a tothom. Farem una campanya de proximitat amb la gent i amb les nostres comarques», ha subratllat.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.