Continua endavant el procés per aprovar la nova bandera de Riudoms

En el passat ple municipal, del dia 6 d’agost, es va donar a conèixer la confirmació segons la qual la Direcció General d’Administració Local està d’acord en la proposta de nova bandera de Riudoms. Amb això, el disseny afronta ja l’última etapa abans de ser aprovat definitivament.

Elena Domingo

Periodista

A més del vistiplau de la Generalitat, la proposta va ser consensuada per unanimitat dels grups polítics i compta amb l’aprovació de l’heraldista Armand de Fluvià. El disseny està format per tres colors: el verd per la importància de la natura i l’agricultura a Riudoms; el blau, en referència a l’aigua i al “riu”; i el groc, en evocació de la llum del cel i del Sol. Quan sigui definitiva, Riudoms ja tindrà aprovat l’escut i la bandera, tal i com marca la normativa.

En el Ple d’agost també es va exposar que, com en ocasions anteriors, l’ajuntament de Riudoms no s’acollirà al Pla de Mesures Urgents contra la morositat de les administracions públiques, per la seva solidesa econòmica, segons el regidor Eudald Salvat, i per haver fet els pagaments als proveïdors en els terminis correctes.

Durant el Ple també es van aprovar dues mocions relatives a donar suport al Pacte pel dret a decidir.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.