Comença la campanya pel 9 de novembre

El passat divendres 10 d'octubre, la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana, Riudoms per la Independència, va obrir una nova seu de campanya la Plaça de l'Església.

Jesús Torres

Vitivinicultor

assemblea-1.jpg
assemblea-1.jpg
La inauguració del local, que ocupa l'antiga seu de la caixa agrícola de la Cooperativa, va servir com a inici de la campanya de Riudoms per la Independència en vistes a la convocatòria de consulta pel 9N. Tot i els canvis en aquesta consulta que s'han anunciat durant aquesta setmana, l'Assemblea Nacional Catalana, seguirà fent campanya pel Sí-Sí en aquesta consulta (sí a la creació d'un nou estat català i sí a la creació d'un estat independent).

El monument a Gaudí amb un llaç groc de la campanya #PaísGroc (FOTO: Jesús Torres)
El monument a Gaudí amb un llaç groc de la campanya #PaísGroc (FOTO: Jesús Torres)


La inauguració va comptar amb l'actuació del Grup de Caramelles, la Coral Dolça Catalunya i la Colla de Diables de Riudoms, així com els parlaments dels diferents representants de l'ANC i un berenar. Durant la nit, membres de RxI van iniciar també la campanya País Groc, posant detalls grocs a diferents monuments i llocs emblemàtics del poble, com la pròpia Plaça de l'Església, el monument a Gaudí de la Plaça Comte Arnau, el fanal de la Plaça de L'Om, etc. També es va començar a penjar propaganda electoral als plafons posats per aquesta convocatòria per part de l'Ajuntament de Riudoms.

Durant els propers dies, Riudoms per la Independència té previst fer algunes noves activitats com començar la GigaEnquesta, una enquesta que voluntaris de l'Assemblea portaran a totes les llars riudomenques. Des de les xarxes socials i mitjançant propaganda, RxI ha fet una crida a seguir participant a tots els actes proconsulta i a "tenyir de groc" el poble de Riudoms.

 

 

Us animem a tenyir de groc tot el que volgueu!

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.