CiU Riudoms presenta l'equip de la candidatura per a les properes eleccions municipals

Convergència i Unió (CiU) de Riudoms ha fet pública aquesta setmana la llista de persones que formaran part de la candidatura per a les properes eleccions municipals, que se celebraran el proper 24 de maig. Un total de 22 persones integren l'equip, que ha escollit com a eslògan "tant fet, tant x fer". 

Elena Domingo

Periodista

L'equip de la candidatura de CiU (FOTO: Cedida)
L'equip de la candidatura de CiU (FOTO: Cedida)
L'equip de la candidatura de CiU (FOTO: Cedida)
L'equip de la candidatura de CiU (FOTO: Cedida)


La llista va encapçalada per l'alcalde actual, Josep Maria Cruset. El segueixen, en el següent ordre: 2. Xavier Gallego Seuba, 3. Verònica Torres Ferrant, 4. Maria Cros Torrents, 5. Jordi Domingo Ferré, 6. Carles Garcia Jardí, 7. Montse Corts Vilaltella, 8. Sergi Pedret Llauradó, 9. Mireia Massó Ametller, 10. Eugenia Montalvo Marín, 11. Josep M Bages Virgili, 12. Puri Fabra Rubio, 13. Francesc Xavier Bonet Ortiz, 14. Maria Rosa Folch Caparó, 15. Antonio Descarrega Guinart, 16. Marta Ferrant Soto, 17. Gerard Sans de la Fuente, 18. Eudald Salvat Mestre, 19. Francisca Pérez Herrera, 20. Margarida Borràs Martorell, 21. Miquel Domènech Fusté, 22. José Vicente Mir Arner.

"L’equip que hem presentat combina l’experiència adquirida en els darrers anys de govern amb una forta renovació generacional. Un equip divers, transversal i representatiu de tot el poble. Un equip amb gent amb empenta, que sap escoltar i amb la voluntat ferma de treballar per Riudoms al marge de les crispacions polítiques.", assegura Josep Maria Cruset.

Segons l'actual alcalde, l'eslògan escollit, "tant fet, tant x fer", recull la forma com s'ofereix l'equip als riudomencs a les properes eleccions. El "tant fet" es refereix a l'alt nivell de compliment que, segons la formació, s'ha fet del programa de les eleccions de 2011. El "tant x fer" està relacionat amb el futur. "Sempre hi ha àmbits on es pot treballar més. Sempre hi ha propostes que es poden desenvolupar. Sempre hi ha necessitats que s’han de solucionar. Per això estem fent nombroses sessions de treball amb riudomencs i riudomenques que acabaran donant com a resultat l’elaboració conjunta del nou programa electoral per aquestes eleccions del 2015.", explica Josep Maria Cruset.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.