El Casal Riudomenc serà l'espai de votació per a les eleccions generals del 23 de juliol

Es canvia l'ubicació habitual tenint en compte que els comicis es faran en ple estiu

Entrada del Teatre Auditori del Casal Riudomenc
Entrada del Teatre Auditori del Casal Riudomenc

El Teatre Auditori del Casal Riudomenc serà l'espai de votació a Riudoms de les eleccions generals que se celebren el proper 23 de juliol. Concretament, les urnes estaran a la planta baixa, on habitualment hi ha l’Associació de Jubilats i a la planta primera, on hi ha la Sala Multiús.

Des de l'Ajuntament de Riudoms expliquen que s'han escollit aquestes sales tenint en compte que els comicis es faran en ple estiu, per la qual cosa s’ha considerat que l'espai on es voti ha de disposar d’aire condicionat i amb una mida que faciliti el bon desenvolupament de la jornada.

D’altra banda, les eleccions generals del 23 de juliol coincideixen amb la celebració de les activitats centrals de la Festa Major de Sant Jaume, com ara el Seguici Festiu. Per fer compatibles totes dues coses i, a la vegada, preservar l’esperit de la Festa Major es faran alguns ajustos a les activitats festives, en coordinació amb les entitats implicades. Les properes setmanes se’n farà públic el programa i els detalls de les diverses activitats.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.