Carmen Colado i Ainhoa Asens encapçalaran la llista del PSC a Riudoms per a les properes eleccions municipals

Aquest mandat el grup ha tingut representació a l'Ajuntament, amb el regidor Jose Manuel Hernández, que passa a deixar els primers llocs a Colado i Asens.

PSC
PSC

El PSC ha anunciat que es presentarà a les properes eleccions municipals, i ho farà amb Carmen Colado i Ainhoa Asens al capdavant.

Colado es defineix com una riudomenca "que fa anys que treballa en l’àmbit sindical", fet que li ha permès conèixer de primera mà "la realitat laboral del sector químic de la nostra terra i prendre consciència que cal lluitar fins a l’extenuació per assolir allò que sabem que és just. Uns valors que ara vull traslladar a la política municipal". Ella serà la cap de llista del PSC per a les properes eleccions, i l'acompanyarà com a segona a la llista Ainhoa Asens. La formació assegura que Asens "és una jove riudomenca estudiant i treballadora molt implicada en la lluita feminista, l’esport i la defensa dels drets del jovent del nostre poble".

Colado ha volgut agrair la tasca feta fins ara pel regidor Jose Manuel Hernández: "Calia obrir camí i s’ha fet, però ara cal anar més enllà i bastir saba nova per donar una nova i forta embranzida al poble". Per als propers quatre anys, assegura que Riudoms es mereix un canvi. "Us encoratjo a ser valents i sumar-vos al canvi. No podem continuar vivint d’una inèrcia que cada cop va perdent més volada. Volem recuperar un poble de tots i totes i per a tots i totes, sense exclusions", explica.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.