Aquestes jornada de networking, que ha tingut lloc aquest 21 d'octubre a les instalacions de les Escoles Velles, han estat impulsades per l'Ajuntament de Riudoms, el Consell Comarcal del Baix Camp i l’Associació d’Empreses d’Hostaleria de Tarragona (AEHT). La finalitat de la reunió ha sigut "facilitar el contacte directe entre productors i professionals de la restauració compromesos amb el producte de proximitat, fomentar la interacció directa entre els participants, donar a conèixer i mostrar el potencial dels productes del Baix Camp i potenciar l'ecosistema agro-gastronòmic local". Destacar que com va explicar l'organització, per primera vegada es feia una dinàmica com aquesta al Baix Camp, per mirar d'apropar a productors i restauradors i potenciar el producte del territori.

Una trentena de persones van participar en aquesta jornada, entre elaboradors de productes agroalimentaris com l'oli d'oliva, l'avellana, fruita o verdura i professionals de l'àmbit de la restauració. L'acte va començar amb una presentació per part de les institucions organitzadores i unes presentacions ràpides dels diferents participants. Acte seguit és van fer unes trobades dinàmiques per a posar en contacte els diferents agents participants. La jornada va acabar amb una demostració gastronòmica per part del xef Joan Pàmies (restaurant Celler Joan Pàmies) i del pagès Joan Crusells (germans Crusells) que mentre explicaven els seus respectius plats (una versió de "la patata i bajoca" i una cassoleta de tros) van anar generant un debat entre els participants sobre la situació de la pagesia i la restauració del territori.