Una foto que no s’hauria d’haver fet mai

Deixo algunes coses en una taula i, juntament amb dos companys que avui també s’estrenen, entrem al despatx del conseller Bosch. La responsable de protocol ens agafa en un moment distès i dispara la càmera. El resultat és aquesta foto:

Hores més tard, ja a casa, rebo la foto al meu mòbil. El cor se m’encongeix i prenc encara més consciència de la situació en què ens trobem.

Aquesta és una foto que no s’hauria d’haver fet mai. Ningú dels que hi sortim hauríem de ser a la conselleria. Qui hi hauria de ser és el conseller Romeva i el seu equip. De fet, la primera visita oficial que fa el conseller Bosch  -el dilluns següent- és a Raül Romeva, a Lledoners. Quan surt de la presó s’adreça als periodistes i deixa clar que és el conseller Romeva qui hauria d’estar al capdavant d’Exteriors.

És clar que fa una il·lusió tremenda treballar pel país des d’un lloc com aquest i en una situació política com l’actual, però aquesta foto no s’hauria d’haver fet mai. Que ningú, en cap moment, ho perdi de vista. Fermesa i determinació.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.