Torna la il·lusió de les Olimpíades Escolars

C..png

Carles Costa

Aquesta setmana hem pogut tornar a viure un esdeveniment tant esperat tant per alumnes com mestres, les Olimpíades Escolars. Aquest any però, amb una expectació especial, ja que s’ha tornat a reactivar aquesta activitat que portava 10 anys sense celebrar-se.

No podem obviar la gran oportunitat que suposa tant per alumnes com professors el fet de poder ser partícip amb uns actes esportius amb l’objectiu de fomentar el joc net i els valors positius de l’esport conjuntament amb altres escoles del nostre territori.

L’esport cohesiona i amara escoles amb els seus valors positius aprofitant el seu atractiu. L’esperit que impulsa aquesta concepció de l’esport dóna a entendre que el més important no és guanyar, sinó participar, esforçar-se, aprendre i establir el primer vincle de contacte amb un esdeveniment diferent i especial.

Hem de ser conscients del potencial educatiu d’aquest esdeveniment esportiu, que possibilita un ampli ventall de pràctiques esportives diverses que configuren una riquesa formativa molt important per a la infància i adolescència del nostre territori.

En aquest aspecte, també hi posen l’accent les entitats organitzadores, com el Programa del Consell Esportiu del Baix Camp i de l’Ajuntament de Reus, que té també l’objectiu de premiar actituds positives durant la competició.

S’ha d’agrair per tant, a aquelles entitats organitzadores i voluntariat, la gran tasca realitzada durant aquests dies, com també l’impuls que s'ha fet per poder tornar a disfrutar d'aquestes olimpíades.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.