Tal dia farà un any

Un dia com avui, d'ara fa un any, vam decidir obrir al poble un nou projecte; de l'idea inicial al que finalment s'ha desenvolupat, hi ha un món. Com també hi ha un món ple de riudomencs que han ocupat notícies informatives, reportatges, àlbums fotogràfics, articles d'opinió,etc...Temes dels quals se'n parla sempre, i temes dels quals no se n'ha parlat mai.

Sens dubte el projecte ha donat als riudomencs (en major o menor mesura) el que encara no teníem:  informació del dia a dia i accessible per qualsevol ciutadà de qualsevol indret. Si bé encara ens queda aprofundir en l'objectiu principal, la denominació de xarxa, des de la Redacció creiem que la nostra tasca voluntària ha donat els seus fruits  tot i poder-se millorar molt.

FemSafareig no s'entén sense la col·laboració ciutadana, durant aquest any hem vist com diversos riudomencs (tant de cor, com de padró) ens han donat l'oportunitat de conèixer els seus pensaments sobre els assumptes d'actualitat, sense por ni vergonya ens han dit el que pensaven com quan te'ls trobes pel carrer o estàs a la barra del bar. I els que no tenien do de paraula, tenien el do de la fotografia, galeries plenes de fotos que ens han il·lustrat de la millor manera les dates més assenyalades del calendari riudomenc.

Aquesta por i vergonya és la que hem de superar poc a poc,  i les ganes de conformar una autèntica xarxa riudomenca amb diferents aportacions, valoracions i recomanacions és el que permetran que FemSafareig passi a ser un lloc de referència pel que fa l'actualitat del poble.

Cal compartir les notícies, fer clic a m'agrada, retuitejar (i a partir del 5 de juliol ho podrem fer en català), enviar fotografies o articles; fins hi tot proposar noves seccions o temàtiques informatives, tot s'hi val alhora de col·laborar i fer més gran un projecte que entre 8 i 9 joves s'han atrevit a tirar endavant.

Perquè el que ens permet arribar a la gent és la xarxa , però el que dóna sentit a la nostra tasca són les persones. I en elles confiem perquè ens ajudin a continuar el camí alhora que els hi diem, gràcies!

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.