Miri Sr Rajoy, que no volem pagar....

Així de clar i contundent  hauria de ser el Sr Mas a l'hora de comunicar-li al Sr Rajoy que el Govern dels millors, en sintonia amb el poble de Catalunya, ha decidit que ja n'hi ha prou. Que no ens prendran més el pèl, ni els diners.

Ara bé, una vegada més la ciutadania va per davant de la classe política; recentment s'han posat en marxa dues iniciatives populars per tal d'intentar reduir el greuge comparatiu dels catalans amb la resta de ciutadans de l'Estat Espanyol.

La primera és la campanya "Diem Prou!", un grup d'empresaris ha tirat endavant la proposta que ja va anunciar al mes de gener i ha decidit pagar l'IVA (i també té previst fer-ho amb l'IRPF) , a l'Agència Tributària de Catalunya enlloc de l'Agència Tributària Espanyola. La segona és la campanya "No vull pagar",  aquesta acció respon a un dels greuges comparatius més grans que hi ha en les infraestructures de Catalunya, els peatges. La campanya ha cridat l'atenció als usuaris i ja són molts els que s'han afegit a la iniciativa. Podríem dir que els catalans ja  no sabem què inventar-nos per tal de reclamar l'atenció del Govern dels millors que últimament sembla estar més concentrat en retallar per on no toca  i en la construcció de l'Eurovegas.

No és d'estranyar que aquestes accions vagin sorgint dia rere dia, i és que els catalans som dels europeus que més paguem d'IRPF, un 56% aproximadament, això ens situa a nivells de països com Suècia; vaja que som la crème de la crème en pagar impostos, i també veritables experts en retallar dues vegades (les retallades de Madrid, i les de casa).

Tot i així, el Govern dels millors segueix destacant per la seva pèssima gestió en les relacions amb Madrid, per la seva submissió que arrossega als ciutadans d'aquest país a malviure i frustrar les seves aspiracions cada dia que passa.

Miri Sr Mas, que no volem pagar...(re)talli amb Espanya i permeti avançar a la Nació. Ho diuen les bases del seu partit, ho diuen les enquestes, i segurament vostè també ho haurà pensat alguna vegada... però no només és qüestió d'opinions; sense un Estat aquesta crisi no es pot superar, ni aquesta , ni la que venim arrossegant des de temps immemorials amb el famós espoli fiscal. Si vostè vol mantenir les amistats amb les Espanyes, allà vós, però no faci naufragar els catalans amb el Concordia espanyol.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.