A mal temps, bona cara...

jmgallissa.jpg

Josep Maria Gallisà

Aquests dies ens arribava a casa el butlletí municipal i l’alcalde ens explicava orgullós, que “el Ple Municipal no ha hagut d’aprovar cap Pla d’Ajust”, me n’alegro molt, tu, per la nostra vila...Ens explicava que l’Estat farà un préstec als ajuntaments per tal que puguin pagar les factures que tenen pendents fins el 31 de desembre del 2011, que s’haurà de tornar durant els propers 10 anys amb els seus interessos, és normal. Amb tot això l’Estat obliga als ajuntaments a aprovar un Pla d’Ajust per augmentar els ingressos  i poder tornar el préstec. La bona notícia és que nosaltres no hem de demanar cèntims a Madrid, perquè no tenim cap deute amb els nostres proveïdors el 2011 i la nostra economia gosa de molt bona salut ! Olé tu !

Però la cosa està malament per altres bandes:

Les autonomies...

Les que no són del PP a punt de ser intervingudes, com ho veieu això ??? Agafeu-vos com si estiguéssiu al Shambala aquest nou de PortAventura !!!

Ara vé el sr. Edward Hugh i assegura que Catalunya serà intervinguda al novembre per l'Estat espanyol per motius polítics .

Diu que  aquesta intervenció es deu al fet que el govern de Rajoy posa el partit per davant del país, com farà també amb Andalusia i Astúries. El principat cantàbric serà el primer a ser intervingut perquè es tracta d'una qüestió menor. I afirma que els catalans no només ens hem d'imaginar que això passarà, sinó que ens hem de preparar per quan arribi aquesta situació.

Espanya...

Espanya està com la família real...El rei i la borsa cauen i el Felipe Juan Froilán i la prima de risc es disparen, “no hace falta decir nada más”.

 Europa...

Grècia ens està arrossegant cap a l’abisme...Sense govern després de les eleccions  i diuen que està a punt de sortir de l’Euro, crec que la Merkel no ho deixarà...Però de moment en un sol dia els grecs han tret 800 milions d’euros dels seus bancs...Corralito is coming back ???  Llavors ens diuen que una solució per a la crisi a Espanya podria ser la sortida de l'euro també . Tot i això, l’economista Tepper diu que cap solució és fàcil i que Espanya hauria de triar entre quedar-se a l'eurozona o sortir-ne. És a dir, entre patir molt dolor de llagues durant sis mesos i tornar a créixer o patir menys dolor com una ressaca però que duri 5 o 10 anys., bufff, no sé que vols que et digui…Hauríem d’aprendre de l’Alemanya després de les grans guerres o Argentina després de la seva crisi i el seu corralito, mireu ara on són…

Amb tot això #novullpagar...I el que deia el President aquest dies...Sr. Mas, a veure com li explico això...no és que volguem que a la resta d’Espanya paguin els peatges, no !!! El que passa és que nosaltres no volem pagar els nostres !!!

Malgrat a Riudoms estiguem bé, el nostre voltant està molt magre...És com el Barça que si ara guanya la copa del rei què ??? serà un èxit la temporada ??? Home, si, en cert punt, s’han guanyat les supercopes i el mundial de clubs, però s’ha perdut la lliga en mans del nostre enemic històric i hem estat eliminats de la Champions per un equip que no està classificat ni per Europa la temporada vinent...A Riudoms passa el mateix, està bé la nostra vila ??? Si...però i tot el que ens envolta ???

Amén.

 

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.