Viu l'Estiu Esportiu 2011

L'Ajuntament organitza la tercera edició del Viu l'Estiu Esportiu, que es durà a terme durant tot el mes de juliol.

Cartell de l'Estiu Esportiu 2011
Cartell de l'Estiu Esportiu 2011

El passat dilluns dia 4 de juliol es va estrenar l'activitat d'Iniciació a córrer, la qual va comptar amb una trentena de participants. Aquesta activitat, que es durà a terme tots els dilluns i els dimecres de juliol, s'organitza de tal manera que els interessats es puguin dividir en dos grups, un de nivell bàsic i un de nivell més avançat. En la seva primera sessió, els dos grups van anar fins al camí del Roquís, punt on els corredors de nivell bàsic van canviar de sentit per fer el recorregut invers, mentre que els de nivell avançat van continuar la ruta pel camí dels Molins Nous.

Paral·lelament, el dimarts d'aquesta mateixa setmana un centenar de riudomencs i riudomenques van poder gaudir de Gimnàstica a la fresca. Segons el regidor d'Esports, Carles Garcia, aquesta activitat, que es realitzarà els dimarts i dijous de juliol, ja està consolidada, degut a que acull un perfil més general de participants: des dels més menuts del poble fins a avis i àvies.

Per acabar de completar la setmana, cada divendres d'aquest mes es realitzarà una caminada pels camins del terme. Com a fet destacable, l’última caminada d'aquesta edició, prevista pel divendres 29 de juliol, tindrà una major durada, la qual cosa permetrà que tingui una part nocturna i per tant, caldrà portar llanterna i entrepà. Aquest fet serà anunciat per l’organització en el seu degut moment.

Viu l'Estiu Esportiu, organitzat per l' Ajuntament de Riudoms i amb la col·laboració del Centre Actiu i l’Estudi, està obert a tothom i es realitzarà durant tot el mes de Juliol.

Podeu consultar el cartell en gran clickant aquí.

Per altra banda, el regidor també ha explicat que enguany no es podrà celebrar el Torneig de Bàsquet 3x3 que s’havia de dur a terme el dia 30 de juliol al Pavelló d’Esports. Segons assegura, les persones encarregades de fer-ho, enguany no han pogut fer-se'n càrrec tot i haver-hi ja alguns preparatius. La regidoria d’Esports, que donava suport a aquesta iniciativa, ha decidit fer marxa enrere en la celebració del torneig tot i que no descarten que es pugui realitzar més endavant. La iniciativa tenia previst recaptar diners, a través del servei de bar, per a Caritas Parroquial de Riudoms, tal i com ja es va fer l’any passat.

Actualització 10:22h

El regidor informa que finalment s'ha decidit continuar amb l'organització del Torneig de Bàsquet 3x3. La regidoria d'Esports serà l'encarregada de gestionar l'esdeveniment. Segons Garcia, aquest canvi de decisió s'ha produït degut a la insistència mostrada per la gent del poble i a la bona acceptació que aquest esdeveniment va tenir l'any passat.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.