VIII Festival de patinatge artístic

El Club Patí Riudoms va organitzar aquest passat diumenge un festival de patinatge artístic que va aplegar nombrosos clubs i esportistes de la zona.

Jesús Torres

Vitivinicultor

Aquest esdeveniment esportiu, que ja arriba a la seva vuitena edició, va comptar amb la participació de fins a cent patinadors d’entre 4 i 18 anys, que provenien de clubs com el Club Patí El Perelló, Club Patí Alcover, Club Patí Salou, Club Patí Rapitènc i Club Gimnàstic de Tarragona, així com de l’entitat local, el Club Patí Riudoms.

Durant la jornada del diumenge 18 de setembre els participants van fer tot tipus d’actuacions artístiques, individuals, per parella i grupals. Un nombrós públic va omplir les graderies del Pavelló Municipal d’Esports per poder veure les diferents coreografies i balls dels esportistes. El Club Patí Riudoms té des de fa anys una secció de patinatge artístic, on joves riudomencs aprenen els fonaments d’aquesta disciplina i ho demostren posteriorment, com en l’ocasió d’aquest diumenge. La secció està treballant en la organització d’un festival d’hivern a favor de la Marató de TV3.

Podeu seguir l’actualitat de l’entitat esportiva a la seva pàgina de facebook.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.