Victòria per la mínima dels Veterans del CD Riudoms

El passat dissabte 15 d'octubre els Veterans del C.D. Riudoms -que enguany debuten al nivell A, després d'assolir l'ascens la temporada anterior- s'enfronaven als veterans de l'U.E. Torredembarra. Els riudomencs van fer una gran partit, davant d'un rival força experimentat, que a més jugava a casa i que va desplegar un bon joc d'atac, fet que va comportar que s'avancessin per dues vegades en el marcador (1-0 i 2-1). Tot i la poca experiència en aquesta nova categoria, el jugadors del C.D. Riudoms s'ha adaptat força bé i s'estan mostrant com un conjunt molt disciplinat en defensa i amb una bona transició en atac, i no es van vindre en cap moment avall, tot i anar perdent. A la mitja part, el partit estav dos a dos amb gols de Victor i J.M. Garcia per part del Riudoms. La segona part va seguir la mateixa tònica, el Torredembarra atacant i el Riudoms defenstat-se bé i sortint ràpidament a l'atac i a falta de 10 minuts, Xavi Làzaro va marcar en un contracop el 2 a 3 que seria definitiu.

Després de 3 jornades els Veterans del C.D. Riudoms marxen en una sorpresent tercera posició, després d'haver aconseguit la victòria en dos partits i empatat en l'altre.

Podeu trobar més informació clicant aquí.