Victòria en el segon desplaçament de l'equip femení del CD Riudoms

Malgrat no tenir recanvis a la banqueta, les riudomenques van resoldre bé el partit i es situen terceres a la taula classificatòria.

Fotografia del partit

El partit jugat a Sitges es presentava difícil degut als pocs efectius amb els que comptava l'equip riudomenc, tot així les jugadores del CD Riudoms van aconseguir avançar-se al marcador en els minuts inicials degut al domini de joc que practicaven, les nombroses ocasions van transformar-se en un 0-2 al marcador. L'equip local, el Suburense CF no es va fer enrere i va retallar distàncies. La primera part acabaria amb un ajustat 2-3 que deixava el partit ben obert i disputat en els 45 minuts restants.

A la segona part, les riudomenques, conscients de la lleugera diferència al marcador, van sortir a sentenciar el partit. Amb un joc més ordenat, bones jugades de cara a porta i amb solidesa defensiva, l'equip visitant va augmentar considerablement l'aventatge fins arribar al 4-9 definitiu.

Podeu veure la fitxa tècnica del partit Suburense CF - CD Riudoms clicant aquí.

El proper partit del es disputarà a casa, contra el Cervelló CD.