Tanca una de les millors temporades dels equips d’escacs del CERAP

Dos equips de la secció han participat a la Lliga Catalana d'Escacs

Jesús Torres

Vitivinicultor

Integrants dels equips del CERAP Riudoms aquesta temporada. Foto: Cedida
Integrants dels equips del CERAP Riudoms aquesta temporada. Foto: Cedida

Aquest 2023 la Secció d’Escacs del CERAP ha participat a la Lliga Catalana d’Escacs amb dos equips. El primer equip ha disputat la seva lliga a la categoria de Primera Divisió Provincial mentre que el segon ho ha fet al categoria Tercera Divisió Provincial

Els integrants de cada equip s’han enfrontat a clubs de la zona en la fase regular, acabant amb uns resultats que han superat les expectatives dels propis membres. L’equip A ha aconseguit situar-se com a primer classificat del seu grup, fet que suposa l’ascens de categoria. L’equip B també ha fet la feina i ha acabat la temporada com a primer de grup, amb el conseqüent ascens.

Una vegada acabada la fase regular de la Lliga, els equips del CERAP han disputat una segona fase. En aquesta s’han enfrontat als equips campions d’altres grups de la categoria. En aquesta fase, tant l’A com el B van aconseguir guanyar davant dels seus rivals el passat 12 de març i han aconseguit ser campions provincials de 1a divisió i 3a divisió respectivament. 

Finalment, l’equip A ha disputat una tercera fase amb els campions d’altres demarcacions. Aquest passat diumenge 26 de març no va poder superar al Platja d’Aro, on davant d’un equip amb jugadors de molt nivell va obtenir un resultat de 5,5 a 2,5. D’aquesta manera es tanca una de les millors temporades celebrades fins ara pels escacs riudomencs.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.