Tanca el primer cap de setmana esportiu de l'estiu

Aquest cap de setmana s'ha realitzat el "X Trofeu Antoni Gaudí" i les "24h de Futbol 7",esdeveniments organitzats pel Club Patí Riudoms i el Club Deportiu Riudoms, respectivament.

Celebracio de la final del torneig (FOTO:Enric Jódar)
Celebracio de la final del torneig (FOTO:Enric Jódar)
Celebracio de la final del torneig (FOTO:Enric Jódar)
Celebracio de la final del torneig (FOTO:Enric Jódar)


El dissabte a la tarda va començar la 7a edició de les 24h de Futbol 7, que va comptar amb la participació de 16 equips. Durant la jornada del dissabte i part de la matinada del diumenge, es van dur a terme els enfrontaments corresponents a la fase de grups. El diumenge a partir de les 5 de la tarda es va rependre el torneig amb la celebració dels enfrontaments corresponents als quarts de final, a les set es van disputar les semifinals, i a les vuit, la gran final.La final va enfrontar a "Esquitx" contra "Respecto", el primer equip provinent de Reus i el segon,de Barcelona. "Esquitx" es va proclamar guanyador a la tanda de penalts després d'acabar-se el temps reglamentari amb un empat a 1. En acabar, el regidor d'Esports, Carles Garcia, i la regidora de Joventut, Mireia Massó, van repatir els trofeus als diferents equips participants i als jugadors més valuosos del torneig.

Per altra banda,el X Trofeu "Antoni Gaudí" es va inaugurar el diumenge al matí amb una exhibició d'hoquei sense patins dels pares i mares del C.P. Riudoms. Després, es van jugar diversos partits infantils, amb nens i nenes de diferents franges d'edat i, al migdia, un centenar de persones es van aplegar per celebrar un dinar de germanor. A la tarda, l'activitat es va reprendre amb més partits d'hoquei i diferents exhibicions de patinatge del Club Patí Riudoms i el Club de Patinatge "El Perelló". Quan es van acabar les representacions, el regidor d'Esports, Carles Garcia, i la regidora de Joventut, Mireia Massó, van repatir obsequis entre els equips participants.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.