S'inaugura el nou 'skatepark' i la remodelació del camp de futbol vell

Aquest dimecres, 24 de desembre, es va inaugurar la primera part de la remodelació de la zona del camp de futbol vell, amb un 'skatepark' i nova pista de bàsquet com a principals atractius. En la següent fase de remodelació, en aquest espai està previst, també, un espai per a gossos. 

Elena Domingo

Periodista

skate-park-2.jpg
skate-park-2.jpg
Imatge de grup de tots els patinadors (FOTO: Elena Domingo)
Imatge de grup de tots els patinadors (FOTO: Elena Domingo)


L'acte d'inauguració va començar a les 12 del migdia amb la intervenció i presentació de l'alcalde, Josep Maria Cruset, que va destacar la voluntat i la iniciativa dels joves del poble que han aconseguir que s'arribi a construir aquest espai. Després va tenir lloc una exhibició dels patinadors Luis Barrios, Sergi Jiménez, Lucas Caballero i el riudomenc Jordi Planells. Finalment, l'acte va cloure amb un partit de bàsquet, amb la participació del recentment fundat Club Bàsquet Riudoms.

La quantitat econòmica definitiva de la remodelació encara no està comptabilitzada del tot. En ella s'hi inclouran els treballs de millora de la pista, la il·luminació, la reparació i neteja de la zona i les graderies, l'adquisició de cistelles de bàsquet, la construcció d'una base de formigó i el conjunt de rampes homologades que s'han col·locat. Està previst que en breu s'hi habiliti un espai per a gossos, amb aparells adequats per a l'ensinistrament, el joc i l'entreteniment dels animals.

El projecte de construcció d'un 'skatepark' va ser una de les propostes que es van votar el passat agost arran de la Consulta 2014. Un 83,60% dels votants va apostar pel “Sí” a la pregunta de si era interessant destinar recursos per recuperar el camp de futbol vell com a espai públic per fer-hi esport i per patinar-hi amb un 'skatepark'.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.