Aquest cap de setmana diversos equips riudomencs han disputat els seus partits

Jesús Torres

Vitivinicultor

Resultats diferents dels equips del CD Riudoms. El femení continua amb velocitat de creuer i el masculí té una nova ensopegada

Partit dur el que van disputar les noies del CD Riudoms a Cornellà davant F.U.E. Cornellà. Tot i anar per davant en el marcador des del minut 7, les locals no van perdre l’esperança i van anar retallant distancies. Finalment, el Riudoms es va emportar els 3 punts amb un ajustat 3 a 4 que els hi permet no perdre pistonada en la persecució de l’equip líder de la categoria, el qual tenen a tan sols 2 punts de distància. Després d’una bona ratxa de resultats, el masculí no va aconseguir rascar cap punt del camp del CD Tortosa, tercer a la classificació, tot i que tan sols va perdre per 1 a 0. Haurà de continuar treballant per obtenir victòries que li permetin mantenir la categoria a la segona divisió catalana.

Crisi de resultats al Club Patí Riudoms

Nova derrota pel primer equip d’hoquei del CP Riudoms. Aquest dissabte, van perdre al Pavelló Municipal de Riudoms per un ajustat 3 a 4 davant del CE Cornellà. Tampoc està tenint sort el segon equip, que van perdre també a casa per un contundent 3 a 13 davant del CP Vilanova. Ambdós equips hauran d’apretar fort a les properes jornades si volen assolir la permanència.

Els equips de pàdel del CPTR Riudoms acaben amb bon peu la primera volta

Aquest passat cap de setmana es va disputar la novena jornada de la lliga de pàdel, amb la qual es va acabar la primera volta de la temporada. Els equips femenins van guanyar els seus partits. El primer equip va guanyar per 1 a 2 davant del Tot Pàdel Reus i es classifiquen per jugar  la prèvia de la copa Catalunya categoria plata a Lleida. El segon equip va imposar-se per 3 a 0 davant del Pàdel Passamaner i acaben en posició d’ascens directe. El primer masculí riudomenc va aconseguir guanyar per 2 a 1 davant del CTR Monterols, i es situa en la zona de permanència, l’objectiu de l’equip per a aquesta temporada. El segon equip va guanyar per 0 a 3 davant del TPI i es situa en la zona d’ascens directe de categoria. El tercer equip no va poder guanyar davant del Tennis Salou H2O però encara podrà lluitar pel playoff d’ascens. L’equip de veterans va guanyar per 2 a 1 davant del Pàdel Reus i es situa tercer a la seva lliga..

Victòries pels dos equips riudomencs d’escacs

El Club d’Escacs del CERAP va guanyar el seu partit davant del CE Tarragona, per un resultat de 4,5 a 1,5, emportant-se la primera victòria de la temporada. El Club d’Escacs Riudoms Fischer va guanyar la seva jornada per un contundent 4 a 0 davant del Cambrils i continua en la segona posició de la categoria.

L’equip del CB Riudoms no va disputar la seva jornada per motius alients al propi equip mentre que l’equip de futbol americà dels Rebels rependrà aquest proper cap de setmana la seva competició.