Resum de la jornada esportiva del 7-8 de gener

Tornada de nadal amb victòries pels equips riudomencs, exceptuant la secció masculina del CD Riudoms que va empatar i la secció masculina del AE Riudoms no va disputar partit oficial.

Logo CP Riudoms

El Club Patí Riudoms es va imposar per 3 gols a 7, un resultat enganyós, davant el Tremp CH en un partit que va resultar  complicat i dur pels de negre. A la mitja part el partit era molt igualat amb un empat a 2, tot i així a la represa els riudomencs van saber-se imposar i es van endur els 3 punts cap a casa.

Logo AE Riudoms

La secció femenina del Riudoms AE va jugar a casa contra l'equip de Mont-Roig del Camp, les riudomenques es van imposar 5-2 malgrat que les visitants es van avançar al minut 5 de partit. Tot i així l'equip local es va saber refer i va aconseguir capgirar el marcador abans de la mitja part de manera que el marcador reflexava un 4-2. Poc abans d'acabar el partit , Susana de l'equip local, que ja havia marcat anteriorment, va posar la cirereta del pastís amb un definitiu 5-2. Amb aquest resultat, les riudomenques es situen a la 4ª posició de la taula classificatòria.
Fitxa tècnica.

La secció masculina va allargar les vacances de Nadal degut a què aquesta setmana no tenia programat partit de competició oficial.

Logo CD Riudoms

Les noies del Club Deportiu Riudoms van guanyar per 1-5 en el desplaçament contra el Ribes CD. Les  riudomenques van assistir al partit amb només 10 jugadores degut a dues baixes d'última hora en les files blau-i- grogues. Tot i així, com ja és costum, van golejar al seu rival, aquest cop amb una maneta que va aconseguir maquillar l'equip local a 2 minuts pel final del partit.

La secció masculina del Club Deportiu Riudoms es va enfrontar a l'Almoster FC. L'equip local no va fer valer la remontada que feia pensar amb la victòria malgrat haver començat amb mal peu el partit. L'Almoster guanyava per 1-2 quan la reacció dels riudomencs va permetre capgirar el marcador amb gols d'Òscar i Agustí, tot i així, a mitjans de la segona part l'equip visitant va marcar el 3-3 definitiu que no beneficia a cap dels dos equips, situats actualment a la meitat de la taula classificatòria.