Resum de la jornada esportiva del 3-4 de febrer

Logo CP Riudoms

El Club Patí Riudoms va jugar el dissabte a la tarda al Pavelló Municipal de Riudoms contra el rival més fort de la categoria. El Vilaseca, primer classificat, va guanyar el partit per 3-7 i va demostrar el seu potencial.

Logo AE Riudoms

La secció femenina del Riudoms AE va tornar a guanyar contundentment, aquesta vegada ho va fer contra el Roquetes CFS amb un resultat de 0-8. Les riudomenques van obrir el marcador amb un gol de Susanna, que va realitzar un hat-trick, i a mesura que avançava el partit, s'incrementava la diferència al marcador amb gols de Júlia, Nerea i Aura. Així doncs l'AE Riudoms es situa tercer a la taula classificatòria per darrere de l'Aldea i Puigpelat Renau, segons i primers respectivament.Fitxa tècnica.

La secció masculina va ajornar el partit que havia de disputar contra el Gandesa FS.

Logo CD Riudoms

La secció femenina del Club Deportiu Riudoms va perdre per 1-2 contra el Vilanova i la Geltrú en un partit molt disputat. Tot i que l'equip visitant dominava al conjunt riudomenc, va ser aquest últim que es va avançar al marcador amb un gol d'Anna marcat al minut 28. Tot i així, el marcador marcava taules a la mitja part ja que les riudomenques van encaixar el gol de l'empat a l'últim minut de la primera part. Ja a la segona, l'equip visitant va tornar a marcar, col·locant el 1-2 defintiu, malgrat els intents de l'equip riudomenc d'empatar el partit, això no va ser possible. Les jugadores del Vilanova van poder sentenciar el partit però les seves errades van permetre que l'encontre estigués obert fins que l'àrbit va xiular el final d'aquest. Després d'aquesta derrota, el CD Riudoms es col·loca tercer i el Vilanova segon.Fitxa tècnica.

La secció masculina del Club Deportiu Riudoms va guanyar per 2-0 contra el La Riba CF. Ho va fer gràcies als dos gols marcats per José Antonio al minut 57 i 64. Aquesta és la segona victòria consecutiva dels riudomencs que porten una excel·lent ratxa de partits sense perdre.