Resum de la jornada esportiva del 21-22 de gener

Els resultats d'aquest cap de setmana segueixen la línia general dels últims partits i no generen gaires canvis en les situacions dels diferents equips.

Logo CP Riudoms

El Club Patí Riudoms aconseguir la victòria al Pavelló Municipal de Riudoms contra el Casablanca, un rival provinent de terres aragoneses. El resultat va ser favorable al conjunt local que va guanyar el partit 8-1 en un encontre fàcil i còmode, a diferència del partit d'anada on els riudomencs van perdre a l'últim minut. Amb aquesta victòria l'equip riudomenc es situa tercer a la taula classificatòria.

Logo AE Riudoms

La secció femenina del Riudoms AE va guanyar per 1-7 a l'Aldea, un rival fort de la categoria. No es diposa de fitxa tècnica.

La secció masculina va ser derrotada contra l'Ampolla per 9-7 en un partit molt igualat i amb constants remontades en el marcador per part dels dos equips. Tot i així la balança es va inclinar als últims tres minuts a favor dels locals, els minuts finals van ser molt disputats i van acabar amb l'expulsió del riudomenc Nestor. Els riudomencs no van obtenir premi al bon partit disputat. Fitxa tècnica.

Logo CD Riudoms

La secció femenina del Club Deportiu Riudoms va guanyar per 6-0 a Capellades CF, les riudomenques van tornar a mostrar el seu clar domini jugant com a locals i van sumar novament 3 punts que les mantenen segones a la taula classificatòria. El partit va ser força tranquil i còmode per l'equip local, sense gaires problemes a darrere i amb constants jugades d'atac que van permetre la golejada.
Fitxa tècnica.

La secció masculina del Club Deportiu Riudoms va empatar a casa contra l'UD Riudecols, un empat amb força gols donat que el partit va finalitzar amb un resultat de 4-4. El partit va començar molt bé pels interessos locals, al minut 35 l'equip guanyava còmodament per 2 gols a 0. Les coses van canviar ens els instants finals de la primera part i el principi de la segona, quan en tant sols 20 minuts, l'UD Riudecols va aconseguir remontar el partit i situava el 2-3 al marcador. Tot i així, els blau-i-grocs van reaccionar i van marcar dos gols que feien possible la remontada. Però, als instants finals del partit,l'equip visitant va aconseguir posar el 4-4 defintiu i s'enduia un valuós punt cap a casa.