Resum de la jornada esportiva del 17-18 de desembre

Aquest cap de setmana només han jugat els equips de futbol ja que el Club Patí ja ha començat les vacances de Nadal.

Logo CP Riudoms

Cal destacar la participació del Club Patí Riudoms en els actes de la Marató de TV3 al poble en els que van recaptar 540€. Tot i això, degut a l'inici del període de vacances de Nadal, l'equip no ha jugat competició oficial aquest passat cap de setmana.

Logo AE Riudoms

La secció femenina del Riudoms AE va jugar a casa contra l'equip de l'Alt Camp CE Alcover. Les riudomenques es van imposar amb un clar 7-0 contra el conjunt alcovenc. Tots els gols es van produir durant els vint primers minuts del partit. El primer gol el va marcar Júlia Hinarejos(3'), seguit de tres gols de Susana Mallen(5')(7')(9'), els altres tres gols foren marcats per M. Dolores Pérez (11'), Nerea Làzaro (12') i Clara Viu (20').
Fitxa tècnica.

En canvi la secció masculina va jugar en camp contrari al Baix Pendès contra el Platense Segur de Calafell CE. Els riudomencs van obtenir un 6-2 en contra. Els dos primers gols van ser de l'equip penedesenc. Els riudomencs van intentar remuntar el resultat sense aconseguir empatar en cap moment del partit.

Logo CD Riudoms

El Club Deportiu Riudoms també es va sumar als actes de la Marató de TV3 amb una sortida a Barcelona en què van recaptar 260€.

Les noies del Club Deportiu Riudoms van guanyar per 3-0 a casa contra el AD Monjos. Totes les jugadores convocades van jugar en aquest partit i els gols els van marcar tre jugadores diferents. A la primera part Anna Ruiz encaixava el primer gol i a la segona part Ariadna López i Angela Escovar sentenciaven el partit a favor de les riudomenques.

Curiosament la secció masculina del Club Deportiu Riudoms també es va enfrontar contra el CE Alcover aquest cap de setmana a casa. La primera part va començar amb un resultat desfavorable pels riudomencs ja que Pau Ramon, del club de l'Alt Camp, es va avançar al minut 5, tot i això els riudomencs van empatar a tres minuts del final del primer període gràcies a Manuel Moreno. Carlos Martorell va marcar el gol que va definir el 2-1 a favor pels riudomencs.