Resum de la jornada esportiva del 10-11 de desembre

Aquest cap de setmana el CP Riudoms ha estat l'únic equip riudomenc que ha jugat partit de competició oficial. Aquest va vèncer al CH Mollerusa per 4-3. La resta d'equips han descansat degut a l'aturada de les competicions pel pont de desembre.

Logo CP Riudoms

El CP Riudoms va tornar a guanyar com a local. Ahir diumenge va disputar el segon partit consecutiu a casa, el segon consectiu on els de negre surten victoriosos. Van avançar-se a la primera part malgrat que l'aventatge no va durar gaire ja que el Mollerusa va aconseguir l'empat. Novament els locals van aconseguir posar-se per davant en el marcador i el primer període va acabar amb un 3-2 favorable als interessos riudomencs. El primer temps va ser força entretingut degut als nombrosos gols.
Al segon període les coses es van complicar una mica pels de casa, el ritme del partit va augmentar amb constants anades i tornades que van provocar un partit un tant inestable. Tot i així, els riudomencs van saber aguantar  i es van endur la victòria per 4-3 en un partit que va comptar amb poca afluència de públic degut als diferents actes que es duien  a terme simultàneament al poble.

Logo AE Riudoms

Els equips no han jugat els respectius partits degut a l'aturada de la competició durant aquest cap de setmana.