Resum de la jornada esportiva 5 i 6 maig

Victòries del CD Riudoms masculí i del CP Riudoms, els únics conjunts locals que van tenir competició el passat cap de setmana.

Jesús Torres

Vitivinicultor

Logotip CD Riudoms

La secció masculina del CD Riudoms va jugar el seu respectiu partit de lliga contra  l'AE Vilafortuny el passat diumenge 6 a l'Estadi Municipal de Riudoms. En aquest partit, els nois de Riudoms s'enfrontaven a un dels seus rivals directes a la classificació (5ens contra 7ens). Al minut 7 de partit, el riudomenc Morales va avançar als locals, resultat que es mantindria al llarg dels 90 minuts. Amb aquests 3 punts, el conjunt blau-i-groc es manté a la 5a posició de la taula, a falta de quatre jornades per acabar el campionat. Fitxa tècnica.

Les noies del CD Riudoms van veure ajornat el seu partit contra el CD Ribes.

Logotip CP Riudoms

El Club Patí Riudoms va jugar el seu partit el dissbate 6 al Pavelló Municipal de Vila-Seca, contra el CH Vila-Seca. Els riudomencs, que es trobaven amb el potent líder de la categoria, van anar ajustats en el marcador durant tot el partit. A falta de tan sols 48 segons pel final, el riudomenc Andreu Fabra va aconseguir desfer l'empat i deixar un 4 a 5 favorable al Patí Riudoms. Pels de negre també van marcar Carles Vaquera i Mario Carreño, en tres ocasions.
El Club Patí Riudoms té demà a partir de 3/4 de 10 un important partit al Pavelló de Riudoms, on s'enfrontaran al CE Arenys de Munt. Es tracta de la primera ronda eliminatòria de la copa de la Federació Catalana de Patinatge.

Logotip AE Riudoms

La competició de la Primera Divisió de Futbol Sala Masculí no va tenir partits en el passat cap de setmana, així que la secció masculina de l'AE Riudoms va tenir descans obligat una jornada més.

La secció femenina del AE Riudoms, després de proclamar-se campiona del grup 2 de la primera divisió femenina de futbol sala, continua entrenant-se i preparant-se per la següent temporada.