Recuperació amb victòria per la mínima del CD Riudoms

Després de la derrota contra l'España Canonja UD,  l'equip va saber respondre i es va imposar per 3-4 contra el Salou UD.

Camp de Futbol Municipal (FOTO: Enric Jódar)
Camp de Futbol Municipal (FOTO:Enric Jódar)

La primera part va tenir un bon inici pels riudomencs que  es va avançar al marcador gràcies als gols de Jordi Vidal(9') i Agustí Fontgivell(20'), tot i així el Salou, immediatament va escurçar la distància i va fer pujar el primer gol dels locals al marcador.

A la segona part  es va complicar molt la situació dels blau-i-grocs, John, que ja havia marcat el primer gol dels locals , va aconseguir situar el 3-2 al marcador que donava confiança al Salou per poder afrontar els minuts finals del partit.

Tot i així, Alberto Porta al minut 77 i Oscar Solsona al 80 van tornar a donar l'aventatge al CD Riudoms.

Podeu veure la fitxa tècnica del partit Salou  UD - CD Riudoms clicant aquí.

El proper partit del CD Riudoms tindrà lloc el diumenge a les 17:30h al camp de futbol municipal, els riudomencs s'enfrontaran al Vallmoll CD, primer classificat de la categoria.