Els Rebels Riudoms es coronen com a campions de Catalunya en futbol americà

El club riudomenc guanya per primera vegada a la seva història la màxima competició esportiva a nivell català de futbol americà

Jesús Torres

Vitivinicultor

https://www.youtube.com/watch?v=e_Ha7V6vPyk

L’equip de futbol americà Rebels Riudoms es corona per primera vegada a la seva història campió de la Lliga Catalana de Futbol Americà, la màxima competició esportiva a nivell català d’aquesta disciplina.

Aquest club que va néixer al 2018 al poble només ha tardat 6 anys en guanyar la seva primera lliga. Després d’una bona temporada regular, aquest diumenge 26 de maig va jugar la final contra l’únic equip que l’havia aconseguit guanyar, els Argentona Bocs, a Lliçà de Vall (Vallès Oriental).

Tot i enfrontar-se a la seva particular “bèstia negra”, el conjunt riudomenc va jugar un bon partit molt igualat on les defenses van estar molt fortes. La excelencia de la defensa riudomenca i l’encert de Daniel Montoya, que va aconseguir un touchdown i va ser triat com a millor jugador de la final, van fer decantar el partit a favor dels riudomencs en el quart quart (12 a 0).  Airald Balanyà, defensa dels Rebels, ens explica que “estem molt contents de la nostra afició que s’ha desplaçat fins a la final i que ens ha donat suport durant tota la temporada”. 
 

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.