Els Rebels Riudoms arriben a la final de la Lliga Catalana de Futbol Americà

A la final d’aquest playoff s’enfrontaran als Argentona Bocs, els tercers classificats. Es tracta de l’únic equip que durant la fase regular va aconseguir guanyar al conjunt de futbol americà riudomenc.

Jesús Torres

Vitivinicultor

Els Rebels Riudoms, amb l'equipació de color vermell
Els Rebels Riudoms, amb l'equipació de color vermell

Els Rebels Riudoms, l’equip riudomenc fundat l’any 2018 de futbol americà, està tenint la seva millor temporada a nivell esportiu. Després d’una fase regular on ha acabat primer de la Lliga Catalana amb sis victòries i una derrota, aquest passat 12 de maig va començar a jugar la fase final de la lliga, enfrontant-se en semi-finals davant dels Barcelona Búfals, els quarts classificats de la competició.

En un matx que va tenir lloc a un dels camps de futbol de les instal·lacions esportives riudomenques, els Rebels es van imposar per 28 a 13 amb touchdowns (anotacions) de Ricard Ballonga, Marc Garcia, Chris McDaniel i Daniel Montoya.

A la final d’aquest playoff s’enfrontaran als Argentona Bocs, els tercers classificats. Es tracta de l’únic equip que durant la fase regular va aconseguir guanyar al conjunt de futbol americà riudomenc. Els Bocs són un dels equips més potents de futbol americà a Catalunya, ja que podrien aconseguir el seu 6è campionat. En canvi, els Rebels es podrien coronar per primera vegada amb el títol. La final tindrà lloc el proper diumenge 26 de maig al Camp Municipal de Llicà de Vall.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.