Nova derrota del CH Riudoms

En la presentació de la seva nova vestuari, el Club Handbol Riudoms no va poder estrenar amb èxit la seva nova samarreta, ja que va perdre el seu partit de lliga contra el Club Esportiu Molins de Rei.

Jesús Torres

Vitivinicultor

La plantilla amb les noves samarretes (FOTO: Agnès Olivé)

Aquest passat dissabte, el primer equip del Club Handbol Riudoms va presentar les noves samarretes per als jugadors i cos tècnic, que recullen els nous patrocinadors de l'entitat. La imatge de l'handbol riudomenc continua amb la seva línia estètica de les darreres temporades, destacant el groc amb alguns detalls en negre.

Després de la presentació de la nova samarreta, els jugadors riudomencs no van tenir sort en el partit que els enfrontava al CE Molins de Rei. En un inici de partit desastrós pels homes de Toni Malla, el conjunt local va encaixar un parcial inicial de 0 a 5 en els primers minuts. Durant tot el primer temps, els jugadors grocs no van saber trobar la seva línia de joc i van arribar a la mitja part amb una àmplia distància de gols respecte l'equip visitant.

En el segon període, els CH Riudoms va començar a agafar el ritme, amb bons atacs finalitzats pels germans Folch i van arribar a empatar el partit. L'afició, que va animar fins als últims instants del partit, va veure com en els darrers minuts l'equip molinenc premia l'accelerador i aconseguia emportar-se el partit per un 23 a 26 final en el marcador.

Amb aquesta derrota, el CH Riudoms se situa avantpenúltim a la classificació del grup A de la Segona Catalana Sènior. En la zona baixa de la classificació d'aquest grup les distàncies de punts entre els rivals són molt petites, per això serà molt important per al CH Riudoms que sumi punts en les properes jornades per intentar allunyar-se de la zona de perill.