L’Hoquei del Club Patí Riudoms en lluita per l’ascens

L’equip sènior del Club Patí Riudoms ha acabat en segona posició la temporada regular, lloc de la classificació que li permet jugar una promoció d’ascens a 1a Divisió Catalana.

Jesús Torres

Vitivinicultor

DeioSwfXcAEm_6f.jpg
DeioSwfXcAEm_6f.jpg

L’amateur del hoquei riudomenc ha jugat una molt bona temporada regular, que l’ha situat com a millor segon classificat de tots els grups de la segona divisió catalana d’hoquei. Aquesta classificació li dóna cert avantatge, a priori, a l’hora de disputar la promoció d’ascens. En aquesta promoció, el conjunt riudomenc haurà de superar dues eliminatòries a doble partit, amb l’avantatge de jugar sempre la tornada a casa. En aquesta primera ronda, tocarà enfrontar-se al FC Martinenc, de Barcelona. Jugaran el primer partit el dissabte 2 de juny a la ciutat comtal i la tornada tindrà lloc el diumenge 3 de juny a les 19h al Pavelló Municipal de Riudoms.

Tot i que els equips barcelonins tenen molt de nivell, el capità i jugador de l’equip local Xavi Llorens i Andreu Fabra tenen molt bones expectatives davant d’aquesta promoció. “Tenim bon nivell i arribem amb tots els jugadors per afrontar la promoció, així com un reforç d’última hora”, expliquen els jugadors riudomencs. “Durant l’any, per lesions i per compatibilitzar feina i esport ens ha sigut difícil ser-hi tots, però arribem a final de temporada amb un nivell excel·lent”. L’equip riudomenc està conformat per un total de 10 jugadors, la majoria dels quals són de Riudoms i provenen de l’escola d’hoquei del Club Patí Riudoms, una de les entitats esportives més antigues del poble. Actualment, el Club conta amb equips a totes les categories de formació, amb un total de 60 xiquets que aprenen l’hoquei de la mà dels entrenadors riudomencs. Des de l’equip i el club, fan una crida a tots els riudomencs a omplir el Pavelló el proper diumenge per mirar de treure un bon resultat i certificar la bona temporada que han portat fins ara.

Podeu seguir l’actualitat de l’equip riudomenc a la seva pàgina de instagram.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.