L’himne del CD Riudoms finalista al millor himne del futbol català al Tot Gira de Catalunya Ràdio

El programa radiofònic esportiu Tot Gira de Catalunya Ràdio organitza una votació popular per decidir el millor himne esportiu dels clubs de futbol catalans

Jesús Torres

Vitivinicultor

Presentació pública de l’himne del CD Riudoms l’any 2010 (Foto: cedida)
Presentació pública de l’himne del CD Riudoms l’any 2010 (Foto: cedida)

El CD Riudoms, que en els propers anys celebrarà el centenari de la seva fundació, va estrenar el seu himne l’any 2010. Aquesta cançó, composta per Pep Solórzano (llavors director de l’Escola Municipal de Música de Riudoms) amb lletra del riudomenc Carles Garcia Jardí i interpretada per la cantant riudomenca Tamar Molina Asens ha estat escollida pel concurs del programa Tot Gira de Catalunya Ràdio. En cas de quedar primer en aquesta votació popular, entraria en una segona votació amb els himnes més votats de cada mes. Els conductors van destacar l’himne “per ser molt líric i per estar molt ben cantat” i per la referència que fa la lletra de l’himne a l’arquitecte riudomenc Antoni Gaudí i Cornet.

Els membres d’aquesta històrica entitat esportiva riudomena han fet una crida mitjançant les xarxes socials per assolir el suport en forma de vots de tots els riudomencs. Tal i com explica el president de l’entitat, Josep M Llaó Franquet “estem molt contents que des de Catalunya Ràdio hagin pensat amb el CD Riudoms i amb la gent del nostre poble per aquest concurs”. Tamar Molina, intèrpret de la versió enregistrada de l’himne que es pot escoltar a la web del Club, explica que “va ser per a mi un orgull se’m donés l’oportunitat de posar veu a l’himne que donaria identitat al club i al poble i que ara pugui optar a un reconeixement amb aquest concurs”. Fins aquest dissabte 30 de maig a les 16h es pot votar l’himne riudomenc entre la selecció d’himnes finalistes d’aquest mes de maig a la pàgina web del programa.

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.