Les 4 replegades, vencedores del "Les dones la toquem"

Un públic nombrós i entregat va poder gaudir d'un cap de setmana de futbol sala femení amb espectacle d'alta qualitat.Aquest cap de setmana es van celebrar les 24h de futbol sala femení, organitzades pel A.E Riudoms.

Lluita per una pilota dividida (FOTO: Enric Jódar)
Lluita per una pilota dividida (FOTO: Enric Jódar)
Lluita per una pilota dividida (FOTO: Enric Jódar)
Lluita per una pilota dividida (FOTO: Enric Jódar)


El campionat va començar de forma puntual el dissabte a les 5 de la tarda amb un derbi d’equips riudomencs A.E Riudoms – Tarramar que va acabar amb un resultat de 1-7.

Durant els enfrontaments de la fase de grups, es van poder veure partits de gran nivell. Un d’ells va ser protagonitzat pels equips de Mamma Mia i Uñas Team, els dos equips provinents del Reus Deportiu. En l'altre grup, l'equip de les 4 replegades ja va destacar des del primer moment davant els altres equips pel seu bon nivell de joc

El diumenge a les 4 de la tarda es van reprendre els enfrontaments, en aquest cas, corresponents a les semifinals del torneig. El tercer i quart lloc es va decidir a la tanda de penals (sense prèvia disputa d’un partit de futbol) on les vencedores van ser Uñas Team. La gran final la van disputar 4 replegades i Mamma Mia. El duel va caure del cantó de les primeres, ja que es van imposar amb un 6-4.

En acabar la final, es van repartir les copes als equips finalistes i també a Uñas Team, com a tercer millor equip del torneig. A més a més, es va obsequiar a la jugadora més golejadora,la Carla i la portera menys golejada,la Desiré,totes dues integrants de les 4 replegades. També es van repartir obsequis a altres equips: premi “Perquè si”, premi al “Joc Net” i per últim, premi al “Primer equip per la cua”.

El torneig va comptar amb una gran afluència de públic durant tot el cap de setmana i abans de començar la final es va realitzar un sorteig de 10 samarretes "DKNY" entre els compradors d'una butlleta participativa per valor d'1€.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.