La Plaça de l'església s'omple per veure la final de copa

Per primera vegada a Riudoms, els aficionats al futbol i al FC Barcelona es van poder aplegar a la Plaça de l'església per poder seguir plegats la retransmissió de la final de la copa del rei.

Jesús Torres

Vitivinicultor

plaça.jpg
plaça.jpg
Vista de la plaça (Foto: Alba Mariné)
Vista de la plaça (Foto: Alba Mariné)


La Penya Barcelonista l'Avellana Blaugrana va organitzar una sèrie d'activitats prèvies i la projecció en una pantalla gegant de la final de la Copa del rei disputada entre el FC Barcelona i l'Athletic Club de Bilbao aquest dissabte 31 de maig. Durant la tarda i en els moments previs al partit es van fer activitats pels xiquets i durant la mitja part van tenir lloc diversos sorteigs de lots de productes entre els socis de la penya i la rifa d'un pernil. A més, tots els penyistes van poder gaudir d'un entrepà per sopar mentre veien el partit de futbol. Fins a sis-centes persones van seguir la final i l'ambient es va anar tornant cada cop més festiu amb l'animació dels tabalers de la Colla de Diables i arran del bon resultat del Barça, que es va endur la copa per un 1 a 3.

Molts culés riudomencs van seguir el partit a la pantalla gegant (Foto: Alba Mariné)
Molts culés riudomencs van seguir el partit a la pantalla gegant (Foto: Alba Mariné)


La Penya ha comunicat avui als seus associats que no muntarà una pantalla gegant per seguir la final de la Lliga de Campions que tindrà lloc aquest dissabte 6 de juny. Mentre que el partit de copa es va disputar a les 21:30, hora en que ja es pot veure correctament la projecció per la poca llum solar, el de la final de la Lliga de Campions és a les 20:45. Des de la Penya l'Avellana Blaugrana han explicat que "tot i haver buscat solucions i barallat diverses opcions, ningú ens assegurava que la primera part del partit es pogués veure bé i la Penya vol oferir un servei de qualitat per als socis."

 

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.