La jornada esportiva dels equips riudomencs

El CD Riudoms continua líder de la Primera Divisió Preferent

Jesús Torres

Vitivinicultor

Les noies del CD Riudoms no perden pistonada i aquest passat dissabte van guanyar amb un contundent 5 a 1 al Manlleu, tot i que van haver d’imposar-se al gol inicial de l’equip visitant i a la expulsió d’una de les jugadores. Destacar el hattrick de la jugadora Joana Roig Verge, que amb 30 dianes, és la màxima golejadora de la categoria. No va tenir tanta sort el masculí, que no va aconseguir superar a casa el líder de la categoria, el Gandesa. Al partit disputat a l’Estadi Municipal de Riudoms el passat dissabte, els jugadors riudomencs no van abandonar l’esperança i van aconseguir empatar el partit al minut 72. Finalment, al minut 89, un gol dels visitants va truncar els esforços del CD Riudoms, que hauran de continuar treballant per mantenir la categoria.

L’equip d’escacs del CERAP tanca la temporada assolint els objectius i el Club d’Escacs Fischer Riudoms continua guanyant

El Club d’Escacs del CERAP va disputar la seva jornada el diumenge a Valls, on va perdre per 5 a 1. Tot i aquesta derrota, l’equip riudomenc tanca la temporada amb bones sensacions, havent aconseguit la 6a plaça a la categoria que assegura la permanència i havent rotat tots els jugadors. Destacar el paper de Carles Fontgivell “Xeto” que ha aconseguit guanyar les 54 partides que ha disputat aquesta temporada. El Club d’Escacs Riudoms Fischer va guanyar per 3 a 1 davant del Duesaigües i encara li queden dos jornades per acabar la temporada de la seva categoria.

Esperançador empat per al primer equip del Club Patí Riudoms

L’equip d’hoquei del CP Riudoms va aconseguir un empat valuós davant del CE Vendrell, un dels principals rivals en la lluita per la permanència. En el partit disputat el passat dimarts els jugadors riudomencs van aconseguir salvar la distància en el marcador, ja que van arribar a perdre per 3 a 7, fins a aconseguir l’empat en els últims minuts. El segon equip no va tenir tanta sort i va perdre per 6 a 10 davant del Lleida Llista, derrota que els col·loca a la cua de la classificació. Ambdós equips hauran de lluitar de valent en el tram final de temporada per a mantenir la categoria.

Derrota pel Club de Bàsquet Riudoms

El Club Bàsquet Riudoms va perdre per un ajustat 56 a 61 davant del Juega Conmigo aquest passat dijous. Avui dimarts disputaran el seu partit de la jornada davant l’Old Tunes, l’equip que està per damunt seu en la competició de la Lliga All Star organitzada per l’Ajuntament de Reus.

Nova derrota pels Riudoms Rebels

L’equip de futbol americà del poble, els Riudoms Rebels, no van aconseguir un bon resultat davant de l’Uroloki de Barcelona, perdent per 28 a 0. No tornaran a disputar un partit fins el proper 22 de març, on jugaran a casa davant dels Rookies de Barberà, el líder de la lliga catalana de Futbol Americà.

Els equips del Club de Pàdel i Tennis Riudoms no van tenir jornada de lliga aquest passat cap de setmana.