"La Caminada és com una gran família que es retroba cada any"

MG_5077.jpg
MG_5077.jpg
Inici de la Caminada (FOTO: Àlex Escoda)
Inici de la Caminada (FOTO: Àlex Escoda)


Amb aquestes paraules l'actual president del CERAP, l'Anton Marc Caparó, ha definit la Caminada "Riudoms-La Mola-Riudoms" que es va cel·lebrar el passat 29 d'abril i enguany ha arribat  a la desena edició.

La valoració que es fa des del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP) de la Caminada és positiva. Segons l'Anton Marc, l'entitat està molt satisfeta pel desenvolupament d'aquesta desena edició, que ha tingut uns 460 participants (una cinquantena més que l'any passat). El temps també ha estat immillorable, la crida als voluntaris ben atesa, i la totalitat dels controls ha funcionat òptimament.

I és que amb deu anys, la Caminada ha tingut moltes oportunitats per créixer i millorar. "Els participants que ens han fet arribar la seva valoració han coincidit en que la organització de la Caminada és per a felicitar-nos-en", explica l'Anton Marc. Precisament un dels canvis introduïts recentment és el mètode de pagament telemàtic (a través d'Internet).

Tot i així, l'organització és conscient que hi ha aspectes a millorar, com la diferenciació del recorregut clàssic amb el de l'opció Torre de Fontaubella, que amplia el recorregut durant uns centenars de metres en un terreny de dificultat més tècnica. O també la bifurcació dels dos recorreguts, on cal millorar la senyalització.

L'Anton Marc ha remarcat que allò que els fa més il·lusió és el factor humà que hi ha darrera la Caminada: "després de deu anys, hi ha un nucli de persones que han estat des del primer dia a l'organització. La Caminada és com una gran família que es retroba cada any per tirar una activitat de gran complexitat organitzativa pel simple plaer de fer-la junts, de forma voluntària i amb gran entusiasme."

 

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.