La IX Caminada Solidària de la Lliga contra el Càncer recapta un total de 1.870 euros

Enguany hi van participar també infants de l'Esplai del Casal Riudomenc, tant a la caminada com venent clauers artesanals per recaptar diners.

Elena Domingo

Periodista

Caminada solidària
Caminada solidària

Dissabte 13 d'abril es va celebrar la novena edició de la Caminada Solidària contra el Càncer, organitzada per la delegació local de la Lliga contra el Càncer. En total, hi van participar unes 350 persones

Enguany hi van participar també infants de l'Esplai del Casal Riudomenc, amb els seus monitors: alguns grups van fer donació i hi van prendre part com la resta de participants, mentre que els més petits, en lloc de caminar, van fer clauers artesanals i els van vendre per recaptar diners per la lluita contra el càncer. En total, entre les donacions i la venda de clauers es van aconseguir recaptar 1.870 euros.

Des de la Lliga contra el Càncer volen agrair la participació "a tothom que hi va posar el seu granet de sorra", entre participants, monitors, voluntàries, l'Ajuntament, i comerços i empreses locals: Coaliment, Forn Cruset, Forn Rovira, Forn Domingo, L'Estudi, Centre Actiu, Lyondellbasell, Ramon Daran i Moto Taller Olesti. Els diners recaptats, asseguren, "aniran destinats a la recerca contra el càncer i a l'ajuda i acompanyament a les famílies que pateixen aquesta malaltia".

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.