Inici amb derrota de l'equip femení del AE Riudoms

L'equip inicia la lliga amb una derrota contra el Montroig per un resultat de 4-1.

Foto de recurs (FOTO: Enric Jódar)

El dissabte 15 de març, van debutar a Mont-roig del Camp les jugadores integrants de l'equip femení de l'A.E.Riudoms, contra el Mont-Roig Hawo Fruits. Les riudomenques van acusar en excés un gol encaixat als primers cinc minuts de partits i tot i que van intentar aconseguir l'empat, van ser les jugadores locals les qui van marcar dos gols més, als minuts 25 i 28 que van deixar tocades les femines riudomenques. En els darrers tres minuts es van marcar dos gols més, un per part de l'A.E.Riudoms i l'altre per part del Mont-roig, deixant el resultat en un 4 a 1 final.
Per l'A.E.Riudoms van jugar Ma Dolores Perez, Inma Cano, Maria Cros, Alejandra Gutierrez, Mònica Sendra, Júlia Hinajeros, Miriam Navarro i Yolanda Gil. L'autora del gol riudomenc va ser: Júlia Hinajeros.
Pel Mont-roig Hawo Fruits va destacar la jugadora Marta Anguera que va marcar un hat-trick.

Podeu veure la fitxa tècnica del partit Mont-Roig Hawo Fruits -  AE Riudoms clicant aquí.

Recordar finalment que la secció masculina de l'A.E.Riudoms, que havia de debutar aquest cap de setmana a l'Ampolla, va suspendre el partit per problemes amb el pavelló de l'equip local.

La setmana que ve la secció femenina descansa i la secció masculina jugarà contra el Mora d'Ebre CFS, el dissabte 22 a les 17h, al Pavelló Municipal.

Font: AE Riudoms