Inauguració del nou complex esportiu

Aquest passat diumenge 21 de desembre es va inaugurar el nou Complex Esportiu, que serà el nou Centre de Formació i Tecnificació del Camp de Tarragona i Les Terres de l'Ebre de la Federació Catalana de Futbol. Durant l'acte, també hi va haver la presentació de la temporada del CD Riudoms Baix Camp EF.

Jesús Torres

Vitivinicultor

IMG_4329.jpg
IMG_4329.jpg
Com ja es va anunciar el passat mes de desembre de 2013, durant els darrers mesos s'han dut a terme unes obres de remodelació d'algunes de les instal·lacions esportives del Pavelló Municipal d'Esports. Principalment, s'han substituït els dos camps de gespa natural per dos camps de gespa artificial, s'ha millorat l'enllumenat, l'aspersió i les graderies. Aquestes obres, finançades principalment per la Federació, van començar el passat mes de juliol i s'acabaran durant el primer trimestre de 2015 amb la remodelació dels quatre vestuaris existents i amb la construcció de 4 vestuaris nous. Tot i això, des d'aquest cap de setmana els diferents equips de futbol del CD Riudoms Baix Camp EF ja han pogut utilitzar els camps per jugar les seves competicions.

Sacada d'honor (FOTO: Jesús Torres)
Sacada d'honor (FOTO: Jesús Torres)


L'acte d'aquest diumenge va començar amb l'actuació del jove cantant riudomenc Òscar Ferrer i amb la interpretació de l'himne del Club per part de la cantant riudomenca Isaura Garriga. Seguidament, va ser el torn de la presentació dels fins a dotze equips dels club, que van anar posicionant-se amb els seus entrenadors damunt de la gespa. Després de la presentació, les diverses autoritats presents a l'acte van fer un discurs on es van repassar els tràmits i negociacions que s'han fet per arribar a l'acord per la construcció d'aquestes instal·lacions. Van intervindre-hi el regidor d'esports Carles García, l'Alcalde de Riudoms Josep M Cruset, el delegat de la Federació a Tarragona Josep Vives, el president de la FCF Andreu Subías i el president de l'entitat Josep M Llaó. L'acte protocol·lari, que també va comptar amb la presència dels gegants riudomencs Ton, Cisca i Gaudí, va acabar amb una sacada d'honor de tots els capitans dels equips i de les autoritats.

El president de la Federació, Andreu Subías, va felicitar l'Ajuntament per aquesta obra i va avançar que durant el mes d'abril es disputarà en aquestes instal·lacions el Campionat sub-12 femení d'àmbit estatal, entre les moltes altres competicions i activitats que organitzarà la FCF en aquest complex. L'últim acte d'aquesta inauguració va ser el descobriment d'una placa commemorativa de la jornada en l'accés a les instal·lacions.

Pocs minuts després d'aquesta inauguració i després de regar els camps, la pilota ja va començar a córrer per la gespa. Els equips riudomencs, que durant aquests mesos han fet un esforç extra ja que han fet els seus entrenaments i han disputat els seus partits de competició als camps de Les Borges del Camp i de Montbrió, van poder estrenar-se com a locals a les noves instal·lacions. Els equips del cadet i del benjamí del Riudoms van ser els primers en disputar els seus partits de competició i van marcar els primers gols de la història d'aquest camp.

Crònica a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol.

Tots els equips i les autoritats (FOTO: Pedro Berlanga)
Tots els equips i les autoritats (FOTO: Pedro Berlanga)

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.