L'hoquei riudomenc manté una bona temporada

Enquadrat al grup A de la divisió 2a Catalana, l’equip riudomenc ha tingut un bon primer tram de temporada que el situa amb opcions de lluitar per l’ascens.

Jesús Torres

Vitivinicultor

Partit de l'equip amateur del Club Patí Riudoms
Partit de l'equip amateur del Club Patí Riudoms

L’amateur del Club Patí Riudoms està portant a terme una bona temporada. Enquadrat al grup A de la divisió 2a Catalana, l’equip riudomenc ha tingut un bon primer tram de temporada que el situa amb opcions de lluitar per l’ascens.

Amb 19 jornades disputades i 11 jornades més per davant, els del Riudoms es situen cinquens a la classificació, amb 32 punts i amb poca distància respecte al 3r i el 4rt classificat. El jugador més destacat aquest primer tram de temporada ha sigut Francesc Duch, que ha aconseguit 16 gols durant els 18 partits disputats.

L’equip juvenil no està tenint els mateixos bons resultats que el primer equip. A la divisió Or, el primer tram de temporada va quedar penúltim classificat obtenint tan sols dues victòries en catorze jornades. A la segona ronda de la temporada, tot i haver començat amb tres derrotes, aquests enfrontaments se li han escapat per la mínima, fet que pressuposa que els bons resultats arribaran aviat. S’ha de destacar que tot i que els resultats no han estat els millors, el jugador més destacat de la categoria en quant a anotació ha sigut el riudomenc Oriol Folch Vidal, que ha aconseguit anotar 38 gols en 16 jornades disputades.

Aquest passat novembre, arran del bon rendiment, el jove jugador riudomenc va ser convocat per un entrenament de control de la Selecció Espanyola d’Hoquei sub 17.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.