Homenatge i tertúlia en l'aniversari de la Penya L'Avellana Blaugrana

Aquest passat divendres 14 de novembre, la Penya barcelonista riudomenca "L'Avellana Blaugrana" va celebrar el 8è aniversari de l'entitat amb una tertúlia futbolística i un emotiu homenatge a Lluís M Notario. 

Jesús Torres

Vitivinicultor

DSC03980.jpg
DSC03980.jpg
En els darrers anys, l'Avellana Blaugrana havia organitzat un esmorzar popular per celebrar el seu aniversari. Tal i com van explicar els seus membres durant l'acte, aquest any van voler fer un altre tipus d'acte. Sota el títol de Sempre Barça, el col·loqui futbolístic va aplegar els periodistes Toni Clapés, Joan Vehils i Xavier Bosch, que van ser conduits pel periodista riudomenc Joan M Claveguera.

Moment de l'homenatge (FOTO: Jesús Torres)
Moment de l'homenatge (FOTO: Jesús Torres)


Al Casal Riudomenc va tenir lloc l'acte, que va començar amb la presentació de l'alcalde Josep M Cruset i els socis de la penya Jaume Ferrant, Arnau Carbonell i Cèlia Sansó. Després de les presentacions, es va dur a terme l'homeatge pòstum de Lluís M "Luisma" Notario, vicepresident de l'entitat i un dels artífex d'aquest acte, que fa unes setmanes va traspassar. L'exporter del barça Salvador Sadurní i l'actual directiu del FC Barcelona Jordi Durà, acompanyats del president i secretari de l'entitat, Sisco Pujol i Agustí Fontgivell, van lliurar un ram de flors i un record als familiars de Lluís M Notario. L'homenatge va acabar amb la lectura d'una poesia per Eudald Salvat i la projecció d'un recull fotogràfic de Lluís M participant a les activitats de l'Avellana Blaugrana, acompanyat de la interpretació  del Cant dels Ocells per part de la violoncel·lista Mireia Vaquer.

Després d'aquest emotiu homenatge, l'acte va prosseguir amb l'entrada dels periodistes de renom que van protagonitzar un debat sobre el Barça, després de mostrar el seu condol a la família. Repassant el primer equip del FC Barcelona, els seus darrers fitxatges i els últims resultats, els tertulians van repassar l'actualitat de l'equip blaugrana. Un dels moments curiosos del col·loqui, va ser quan el periodista Toni Clapés va explicar que aquell mateix dia havia comptat amb un espectador riudomenc en el seu programa de ràdio, el versió Rac1, però que malauradament era seguidor del Reial Madrid. Després del torn de preguntes del públic, l'acte va acabar amb un petit piscolabis i un sopar pels membres de l'entitat.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.